Autor: 021.rs

Novi Sad
02.08.2022.
08:29 > 08:55
Sednica Komisije za planove koja je trebalo da se održi 8. avgusta odložena je do daljeg, saznaje 021.rs.
  • glupava glava

    03.08.2022 12:46
    Malecki se kurči
    Malecki se kurči sa parama gradjana, laže, krade i otima. Zapošljava bagru, sendvičare i meljove. Malecki mora da zna da sve ima svoj kraj pa i vlast u koju je slučajno zalutao, bukvalno sa ulice, a onda mu je tata pomogao da bude gradonačelnik. Jednom radikal, uvek radikal, to se vidi po ponašanju, po načinu kako vodi grad i jednom rečju malecki je sramota za Novi Sad.
  • Zlo

    02.08.2022 09:53
    Crni spisak
    Crnim slovima će ostati imena arhitekata koji su bez stručnih kvalifikacija u ime SNS-a uništavali grad i punili džepove. Svuda su njihovi biroi nezaobilazni, dok kolege krpe kraj s krajem.
    Jasno je zašto su prihvatili da rade u komisiji za par hiljada dinara po sednici, ko bi se blamirao, gubio vreme i trpeo konstantan pritisak.
    Namera je jasna, ispotpisuju šta treba, pa onda projektuju za Galens, InoBačku, garaže u centru itd.
    Projektuju više spratova, veće površine koje si nameste učestvujući u radu Komisije za planove.
    Razumem ove Crnogorce, ali nekoga ko je rođen i odrastao u Novom Sadu, treba ipak da je sramota malo više.
    Posebno posle batinanja.
  • Lala sa Salajke

    02.08.2022 09:06
    Ozbiljna dijagnoza
    Ipak su se vodje urbanistickog kriminala u gradu, malo userale, sto bi narod rekao. Vucevic je glavni krivac za sve planove u gradu. Po njegovim nalozima se planivi rade i zelje ispunjavaju, a njemu njegov posrednik sa terena govori sta se sa kojim investitorom dogovorio i gde i sta treba menjati. Mali je Novi Sad i sve se zna, mnogo vise nego sto je gradonacelnik svestan. Da je svestan ne bi unistavao grad.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna